0640081871 (WhatsApp) info@techva-webdesign.nl
Gemma

Hi, ik ben Gemma, moeder van 2 volwassen zoons en oma van 3 kleinkinderen. Samen met mijn man woon ik in Velsen-Noord waar wij een tuinhuis bezitten waar we in de zomer heerlijk veel tijd doorbrengen. In het voor- of najaar gaan we graag nog een paar weken op vakantie naar de zon.

In het verleden heb ik samen met mijn gezin 17 jaar in Portugal gewoond, de jongens zijn daar opgegroeid en één van mijn zoons woont daar nog steeds. We hebben in die tijd een camping gerund en voor de camping heb ik mijn eerste website gebouwd. In Portugal genoten we het grootste gedeelte van het jaar van een heerlijk buitenleven. Ik ben dan ook een echt buitenmens. Ik hou van fietsen en wandelen. Heerlijk om zo dicht bij het strand en de duinen te wonen. Maar ook iets nieuws ga ik niet uit de weg, zo ben ik eens spontaan gaan paragliden (tandemvlucht) toen ik daartoe werd uitgenodigd en zijn we op een recente vakantie wezen duiken.

Heerlijk genieten van het leven!

Verder:

✩ Houd ik mij graag bezig met persoonlijke en spirituele groei.
✩ Houd ik van locatie onafhankelijk werken.
✩ Houd ik van structuur en orde.
✩ Houd ik van gezelligheid en mensen.
✩ Houd ik van dieren en was dol op paardrijden.
✩ Ga ik graag met mijn man en familie uit eten.
✩ Kom ik graag in contact met jou.

Voor jou:

  • Ben ik de ideale sparringspartner en ben ik geïnteresseerd in jouw bedrijf en wat je daar voor nodig hebt zodat jouw bedrijf soepeler verloopt.
  • Ben ik geïnteresseerd in de techniek die bij een bedrijf komt kijken en koppel ik voor jou de systemen aan elkaar zodat processen automatisch verlopen en jij meer tijd overhoudt voor zaken die voor jou belangrijk zijn.
  • Samen zorgen we er voordat we het resultaat bereiken dat jij voor ogen hebt.