0640081871 (WhatsApp) info@techva-webdesign.nl

Prijzen 2024

Jij weet inmiddels dat je wel wat hulp kunt gebruiken en bent benieuwd wat ik je kan bieden. Ik werk voor een losse klus op uur basis of voor meer werkzaamheden met strippenkaarten waardoor de prijs per uur wat lager komt te liggen.  Je kunt bij mij kiezen uit strippenkaarten van 5 uur, 10 uur of 15 uur.

Werkzaamheden waar je aan kunt denken bij het afnemen van een strippenkaart zijn b.v. het inrichten van een e-mailautomatisering. De tijd die daar in gaat zitten is per automatisering verschillend en daarom lastig om een vaste prijs voor te maken.

Prijzen zijn exclusief 21% BTW

De geldigheid van een strippenkaart is 1 jaar.

Het bouwen van een website, webshop of leeromgeving bied ik aan in pakketprijzen. Wil jij je website door mij laten maken dan maken we eerst kennis met elkaar via een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin stel ik jou een aantal vragen over wat ik wil weten over jouw bedrijf en jouw wensen voor je website. En of wij als personen bij elkaar passen om een leuke samenwerking aan te gaan.

Vervolgens krijg je een vragenlijst over meer inhoudelijke zaken over je website. Zodat ik een goede indruk krijg over hoe je wilt dat de website er uit komt te zien.

Hieronder kun je in een tabel zien wat je mag verwachten voor het maken van jouw website of webshop.

De website bouw ik in WordPress met het thema DIVI. Door het gebruik van dit thema zijn er meer mogelijkheden om je website een mooie uitstraling te geven.

Divi is een betaalde plugin die ik het eerste jaar gratis ter beschikking stel. Na het eerste jaar vraag ik € 50,00 per jaar voor de plugin of kun je er voor kiezen zelf de plugin aan te kopen. Wanneer je kiest voor een onderhoudspakket van € 20,00 per maand om jouw website up to date te houden dan zit de kosten voor het thema Divi daarbij inbegrepen. Het onderhoudspakket houdt in dat ik wekelijks de updates uitvoer van de plugins, Divi en WordPress. Voor verdere aanpassingen van je website in een later stadium kun je kiezen voor een strippenkaart.

Prijzen over het bouwen van een leeromgeving volgen later. Wel kan ik je al helpen met het opzetten van een leeromgeving in Huddle.

Webhosting zit niet in de prijs inbegrepen en regel je op jouw naam. Ik maak zelf graag gebruik van vimexx.nl

Heb je geen verstand van webhosting dan raad ik je aan om samen met mij te overleggen over jouw keuze voor webhosting. Webhosting is er in verschillende prijsklassen, maar erg belangrijk is welke mate van support je bij je webhosting krijgt. Want hoe goed het ook is geregeld, hosting en techniek zijn nog niet feilloos en af en toe zul je support nodig hebben.

Yes, we zijn een match!

Wanneer de beslissing is gevallen dat we er voor gaan om voor jou een mooie converterende website te bouwen dan komen natuurlijk de kosten aan bod. Zonder extra’s reken ik de prijzen zoals genoemd in onderstaande tabellen. Is er ergens een meerprijs dan laat ik je dit gelijk weten. Geen verrassingen achteraf, daar houd ik ook niet van!

Een website of webshop wordt in 2 termijnen betaald. Het eerste termijn voordat ik start met het bouwen van jouw website/shop en het tweede termijn bij oplevering.

Ja, ik wil een gratis kennismakingsgesprek